A modernkor öntözésvezérlői

A modernkor öntözésvezérlői

solem_bluetooth_wifi_csapra_szerelheto_2SOLEM távoli elérésű öntözésvezérlők

Az öntözőrendszerek is haladnak a korral és naprakészen követik a modernkori igényeket. Ezentúl lehetőségünk nyílik arra, hogy öntözésvezérlőnk beállítását valóban kényelmesen- és akár a világ bármely részéről elvégezhessük. Nem kell többé odasétálni az öntöző vezérlőhöz, mert programozását okos telefonunkon keresztül vagy számítógépünkről is megtehetjük Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat segítségével.

A beállításhoz szükséges alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play vagy App Store felületekről. A telepített alkalmazás egyszerű, személyre szabható. Beállíthatja öntözője minden paraméterét, amit eddig csak a vezérlőegység előtt állva tehetett meg.

Bekötése és felszerelése megegyezik a hagyományos vezérlőkével, csatlakoztathatunk hozzá esőérzékelőt is. A Bluetooth öntözésvezérlő lehet 24V-os beltéri vagy 9V-os beltéri-kültéri IP68 vízszigetelésű, így akár közvetlenül a szelepdobozba, föld alá is telepíthető. A Wi-Fi vezérlő szintén elérhető 24V-os beltéri és 9V-os beltéri-kültéri változatban.

A Solem gondolt a hobbi kertészkedőkre is és készített kerti csapra szerelhető öntözésidőzítő automatikát. A Bluetooth-os csapvezérlő egy körös, esőérzékelő nem kapcsolható hozzá.

Haladjon Ön is a korral és építsen a modern kornak megfelelő öntözőrendszert vagy cserélje le hagyományos öntözésvezérlőjét!

All comments

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz