Olcsó Teraszhűtő Otthonra

Olcsó Teraszhűtő Otthonra

orbit_basic_teraszhuto_kulteri_parasito_A piac széles választékban kínál különböző minőségű teraszhűtő és párásító szetteket, készülékeket. Mi viszont minden esetben a minőségre és a tőlünk vásárló ügyfelek elégedettségére törekszünk, így csak prémium minőségű párahűtő termékeket forgalmazunk.

A teraszhűtés, kültéri párásítás az Ön otthonában is könnyedén kialakítható. Telepítése nem igényel szaktudást és különösebb előkészületi munkálatokat sem. Mindössze egy hálózati víz csatlakozásra, vezetékes vízről működő kerti csapra van szükség.

Az Orbit Basic teraszhűtő alap szett tartalmaz mindent, ami a felszereléséhez és a vízhálózathoz való csatlakoztatásához szükséges. Igény szerint bármikor tovább bővíthető bővítő szettel.

Szabványos kuplungcsatlakozójához egy mozdulattal csatlakoztatható a kerti csap tömlője. Az alap szett vízszűrővel szerelt. Használhatjuk fedett terasz, pergola, szaletli, stb. hűtéséhez.

Gondolva azokra is, akik nem terasz tulajdonosok csak időszerűen napernyő alatt szeretnének néhány kellemes órát eltölteni kertjükben, az Orbit Portable, felcsíptethető párásító készletet ajánljuk. A szilikonpántos csíptetőkkel pillanatok alatt felszerelheti a párahűtő szettet a napernyő peremére, csatlakozása a vízhez szintén normál szabványú kuplung csatlakozó.

Persze nem mindenki az árnyékot keresi a nyári forróságban. Kerti napozáshoz nekik ajánljuk az Orbit Flex Cobra személyi hűtőt. A kert bármely részén használható ameddig a kerti tömlőnk elér. De ha teraszon vagy erkélyen szeretne kellemesen időt tölteni, használhatja az Orbit Sidewinder személyi hűtőt is. A személyi hűtő használható kerti sütögetéshez, főzéshez is.

Válassza ki az Önnek megfelelőt, hogy a családjával otthon eltöltött idő még kellemesebb legyen.

All comments

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz