Rain Amico+ plus két zónás öntözésvezérlőMindannyian ismerjük már a kerti csapra szerelhető öntözésvezérlőket, köztük az Amico1 és Amico2 körös időzítőket. Most a Rain piacra dobta az új csapvezérlőt AMICO+ PLUS néven. Az új AMICO csapra szerelhető automatika még egyszerűbben kezelhető.

Előnyös módosítás, hogy a kis kijelzőt egy hatalmas nagy 3” LCD kijelzőre cserélték le, melyen egy szempillantás alatt le tudjuk olvasni a pontos időt, a zónák indítási időpontjait, hogy mennyi ideig öntöz , milyen gyakran és mikor lesz a következő öntözés. A kijelzőn helyet kapott még az elemek alacsony töltöttségét kijelző funkció is, így időben észlelhetjük és kicserélhetjük azokat, hogy kertünk ne maradjon öntözés nélkül.

Igazi kényelem, az AMICO+ PLUS előlapja, vezérlő panelje levehető. A kijelző három villán keresztül csatlakozik az alap testhez, így Ön akár foteljében is elvégezheti annak beállítását.

A kezelőegység gombjai is az egyszerűség jegyében lettek kialakítva. Az Auto / Off gomb segítségével kiválaszthatja a vezérlő Automatikus működés / Zónaválasztás / Zónabeállítás / Kikapcsolás funkciókat. A beállításokat a - / + gombokkal módosíthatja, majd az OK gomb segítségével véglegesítheti.
A Manual gomb használatával elindíthat egy azonnali öntözést. Beállíthatja, hogy melyik zónát és mennyi ideig szeretné bekapcsolni, majd nyomja meg az OK gombot. Ha meggondolta magát csak nyomja meg az OFF gombot és az öntözés leáll.

A nagyméretű LCD kijelző épségének megőrzése érdekében a kezelőegység egy lenyitható-felzárható átlátszó fedelet kapott, megvédve ezzel a vezérlőt a mechanikai sérülésektől.

További előnye még elődjével szemben, hogy az új AMICO+ PLUS 3/4” és 1” kerti csapra is szerelhető. A zónák kimeneti menetmérete az előzőhöz hasonlóan továbbra is 3/4"KM, külső menet maradt.

JELLEMZŐK:

-          Zónák száma: 1 vagy 2

-          működés: 2db 1,5V AA ceruzaelem

-          Levehető kezelőpanel

-          Nagyméretű 3” LCD kijelző

-          Kezelőegység védőfedél

-          Minden beállított érték egyszerre leolvasható

-          Elemek alacsony töltöttségének kijelzése

-          3/4" és 1” kerti csapra is szerelhető

-          Zónakimenet 3/4"KM

-          Erős, időjárásálló

-          max nyomás: 6bár

-          max vízáteresztés:40l/perc

-          Zónák öntözési időtartama: 1-240perc

-          Öntözés gyakorisága: 6 óra és 15 nap között

-          Átbillenő szolenoid (a vezérlő csak az öntözés elindításakor és leállításakor használja az elemet)

-          Energiatakarékos

-          Manuális indítási lehetőség

-          Vízmentes kialakítás

Ami nem változik, az öntözés egyszerűsége: „Mikor - Mennyi ideig - Milyen gyakran”