Termékek listája márka szerint Itap

Lábszelep, Talpszelep Réz 1"BM

Ár 3 299 Ft

Lábszelep, talpszelep vagy más néven visszacsapószelep szívókosárral. Minden önfelszívó szivattyú, öntözőszivattyú nélkülözhetetlen alkatrésze. A szivattyú lábszelep KPE csőhöz csatlakozik. A kút talpszelep megvédi a szivattyút a durva homokos víz okozta károktól és nem engedi, hogy a szivattyú elejtse a vizet azaz, hogy megszakadjon a vízoszlop.

Nyomáskapcsoló

Ár 4 950 Ft

Nyomáskapcsoló szivattyúhoz, vízhez (szivattyúvezérlés)

A nyomáskapcsoló automatikusan ki és be kapcsolja a szivattyú motorját a beállított érték szerint. Ha a vízrendszerben a nyomás lecsökken a bekapcsolási nyomásértékre, a nyomáskapcsoló automatikusan bekapcsolja a szivattyút, ellenkező esetben a készülék leállítja azt. Bekötése egyszerű, beállítása: nagy rugó kikapcsolás, kis rugó bekapcsolás

Nyomásmérő óra alsó bekötésű

Ár 1 990 Ft

Alsó csatlakozású nyomásmérő óra 0-10 Bár. A vízrendszerben lévő nyomás kijelzésének eszköze. A nyomásértéket Bár -ban jelzi ki. A kézzel forgatható piros mutatót beállíthatjuk a vízrendszerünk által elviselt maximum nyomásértékre, így figyelmeztet minket a nyomáskapcsoló, áramláskapcsoló túlzottan magas kikapcsolási értékére. Szivattyúhoz és vízhez.

Hátsó csatlakozású nyomásmérő óra 0-10 Bár. A vízrendszerben lévő nyomás kijelzésének eszköze. A nyomásértéket Bár -ban jelzi ki. A kézzel forgatható piros mutatót beállíthatjuk a vízrendszerünk által elviselt maximum nyomásértékre, így figyelmeztet minket a nyomáskapcsoló, áramláskapcsoló túlzottan magas kikapcsolási értékére. Szivattyúhoz és vízhez.

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz