Cégünk a 24H és a GLS futárszolgálat segítségével szállítja házhoz a megrendelt termékeket.

dpd-szallitas.pngGLS.jpg

Személyes átvétel üzletünkben:

  • A webáruházban kosarába helyezett termékeket átveheti személyesen üzletünkben, amennyiben a személyes átvétel menüpontot választja. A termékek átvételekor azok ellenértékét készpénzben rendezheti.


Természetesen e-mailben értesítjük, ha befáradhat üzletünkbe összekészített csomagjáért.

Kiszállítás futárszolgálattal:

  • Raktáron lévő termékek esetén a 12.00-ig beérkezett és visszaigazolt rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, mely csomagot rendszerint másnap átvehet az Ön által megjelölt címen.
  • A csomag ellenértékét rendezheti utánvéttel készpénzben a csomag átvételekor vagy előreutalással. Bankkártyával csak a GLS futárainál tud fizetni!
  • Előreutalás esetén az összeg számlánkra érkezése után kerül a csomag kikézbesítésre.
Figyelem:

  • Egyes termékek házhoz szállítással való rendelése esetén rendszerünk csak a 24H futárszolgálatot ajánlja fel szállítási lehetőségként.
  • Így ha Ön kártyával szeretne fizetni a csomag átvételekor, azt nem tudja megtenni. Kérjük, hogy ebben az esetben válassza az előreutalásos fizetési módot.
  • Ingyenes szállítás esetén fenntartjuk a jogot a kézbesítést végző futárszolgálat megválasztásához.
Szállítási többletköltség!

Egyes termékeinket házhoz szállítással való megrendelése esetén a szállítási díjon felül többletköltséget számolunk fel, amit abban az esetben is meg kell fizetni, ha vásárlásának összértéke meghaladta a 200000 Ft-ot (tehát a lent látható szállítási díjat elengedjük, de a felárat nem).

A többletköltség jellemzően a csövek szállítására vonatkozik, melynek mértéke méterenként Bruttó 20 - 30 Ft! Kérjük, nézze meg alaposan a termék adatlapját a figyelmeztetés miatt és mérlegeljen vásárlás előtt!
Házhoz szállítási információk, költségek:GLS Classic Belföld (közút)

Vásárlás bruttó összege:
Szállítás bruttó költsége:
0 – 200.000 Ft
2190 Ft.
24H Classic Belföld (közút)

Vásárlás bruttó összege:
Szállítás bruttó költsége:
0 – 200.000 Ft
2390 Ft.

A 200.000 Ft összérték feletti vásárlásokat ingyen kézbesítjük.

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz