A párásító gyűrű a teraszhűtő rendszer kiegészítő alkatrésze. Önmagában a köd gyűrűt nem használjuk a kültéri hűtő rendszerekhez, csak akkor, ha ventilátor segítségével szeretnénk továbbítani a porlasztó fúvóka által képzett apró vízcseppeket.

   A párahűtő gyűrűt a ventilátor elülső védőrácsa elé rögzítjük műanyag gyors kötözővel. Mivel a gyűrű 1/4"BM -es, szükségünk lesz egy 1/4col KM - 3/8"cső csúszó csatlakozós egyenes idomra. Az idom biztosítja a nagynyomású cső és a ring kapcsolatát, továbbá az idomban a cső könnyedén el tud forogni, így elviseli a ventilátor oszcilláló, forgó mozgását.

   Minden esetre a becsatlakozó cső hosszát úgy válasszuk meg, hogy az legyen túlméretezett. Ez azért fontos, hogy a mozgás lekövetése könnyű legyen, továbbá előfordulhat, hogy a cső végét időnként vissza kell vágni, mert az idomban való elforgás miatt bekophat és megcsöppenhet a csatlakozás.

   A párásító gyűrű végső soron a nagy nyomású teraszhűtő szivattyútól kapja a vízellátást, így annak kilépő 3/8" csővezetékéhez csatlakozik. Anyaga rozsdamentes acél, mely nikkel bevonatú, akár 70bár nyomáson is használható. A csatlakoztatható párásító fúvóka menetmérete 10/24".


Jellemzők:

- Nagy nyomású köd hűtő gyűrű, ring

- 8 fúvókás

- Alkalmazás: profi párásító rendszerhez

- Ventilátor rácsa elé rögzíthető

- Bekötési menet mérete: 1/4"BM

- Köd fúvóka csatlakozás menetméret: 10/24"BM

- Átmérő: 20", 510mm

- Max nyomás: 70Bár

- Anyaga: rozsdamentes acél, nikkel bevonattal

Teraszhűtő - Párásító szakcikkeket olvashat www.karpat-cool.hu weboldalunkon

Teraszhűtés Párásítás

Egyéb
PI-SSMR-460
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz