K-Rain NP-4 10cm kiemelkedésű szórófejház

   A K-Rain NP-4 szórófejház a régi RPS szórófejek megújított, modern változata. A K-Rain alkalmazkodva a piac- és a kert tulajdonosok igényeihez a szórófejházat továbbra is meghagyta szerelhetőnek, így a fúvóka szabadon cserélhető benne. A kert, öntözött gyepfelület méretei az évek múlásával megváltozhatnak és szükségessé válhat egy kisebb vagy nagyobb sugarú fúvóka használata. Ebben az esetben nem kell egy komplett szórófejet vásárolnunk a kert megváltozott igényei miatt, elegendő csak fúvókát cserélni a szórófejben, ami sokkal kényelmesebb és olcsóbb megoldás.

   Az NP-4 szórófejek könnyen kezelhetők, vékony / keskeny kialakításuk miatt pontosan az öntözni kívánt fűfelület széléhez tudjuk telepíteni, így tökéletes pontossággal öntözhetünk. Nem utolsó szempont, hogy gyakorlatilag észrevétlen, telepítés után mindössze egy 3cm átmérőjű kört láthatunk belőle.

Jellemzők:

- K-Rain NP-4 szórófejház

- 10cm kiemelkedésű

- Bármilyen belső menetes fúvókához

(Pro Spray, Spray Fix, Mp Rotátor)

- 1/2"BM alsó bekötésű

- Gyárilag szerelt átöblítő sapkával

- Erősített felső fedél

- Megerősített szórófejház és tömítés a hosszabb élettartamért

- A nagy igénybevételhez tervezett nyaktömítésnek köszönhetően

alacsony víznyomáson is szivárgásmentes a kiemelkedés

- Könnyebb kezelhetőség

- Rozsdamentes acél visszahúzó rugó

- racsnis fúvókacső, kiemelkedő szár

- a tömítés alacsony víznyomáson is szivárgásmentes

- popp-up (víznyomásra kiemelkedik, hiányában visszahúzódik)

Műszaki Adatok:

- nyomástartomány: 1,37-3,45Bár

- kijuttatott vízmennyiség: 1,89-20,40 l/perc

- Kiemelkedés: 10cm

- Telepítés utáni látható felület átmérője: 3cm

- 1/2" BM (belső menet, alsó bekötés)

Garancia: 2év

K-Rain KVF-HE Spray Fúvóka

   A K-Rain KVF-HE Spray Fúvóka kis-, közepes füves területek öntözésére és gyepsávok locsolására használható. A legtöbbször használt szórófej fajta. Olcsó, könnyen beállítható, az öntözési kép pontosan a füves terület széleihez igazítható. Tervezése során további szempont volt, hogy a fúvóka viszonylag nagy vízcseppeket juttasson ki a fű felületre, így öntözés közben jobban ellen tud állni a gyengébb szélmozgásnak.

   A fúvóka szórási távolsága a tetején található fúvókaállító csavar segítségével 25%-al csökkenthető (nem növelhető, a fúvóka gyárilag teljesen nyitott állapotban van, a távolság a víz nyomásától és a fúvóka típusától függ). A beállításhoz használjon egy vékony lapos csavarhúzót. Az öntözési sugár csökkentéséhez tekerje a csavart az óramutató járásával megegyező irányba. Az átfolyás keresztmetszete egyre kisebb lesz, így csökkentve az áthaladó víz mennyiségét, minek következtében rövidebb lesz a fúvóka öntözési sugara.

   A szórási szög szintén könnyen beállítható a fúvóka tetején található bordás perem segítségével. A szögbeállítás 0-360fok között lehetséges fokozatmentesen. Működés előtt is viszonylag pontosan be lehet állítani, de a tökéletes beállítást csak a szórófej üzemelése közben tudja elvégezni. Először is működés közben markolja meg a szórófej kiemelkedő szárát és tekerje a spray fúvóka bal oldali öntözési szélét a terület bal oldalához, majd a felső bordázott peremet tekerje a terület jobb széléig. Figyeljen arra, hogy beállítás közben a spray fúvóka ne lazuljon meg a szórófejház kiemelkedő szárán.

   Mindegyik KVF HE Spray fúvókának egyedi színkódja van a könnyebb beazonosíthatóság miatt. Ezzel együtt a fúvóka tetején megtalálhatja az öntözési távolságára vonatkozó számot is. Az esőztető spray fúvóka közepes intenzitással és egyenletesen öntöz, még mérsékelten szeles időjárásban is.

   A KVF-HE Spray fúvóka felépítése: a fúvóka alján egy levehető, mosható szűrő található, ami megakadályozza az eltömődést. A Spray fúvóka alsó és felső részből áll, melyet az öntözési sugár állításához is használt csavar tart össze. Az alsó és felső rész egymáson való elcsúsztatásával fúvókarés keletkezik, ez valósítja meg az öntözést.

Jellemzők:

- Gyártó: K-Rain

- KVF-HE-8

- Állítható szögű Spray Fúvóka

- Szögbeállítás: 0-360 Fok

- Szórási távolság: 2,4m

- Nyomástartomány: 1,38-3,45Bár

- Szín: zöld

- Belső menetes fúvóka

- A szórófej előtt is egyenletesebben öntöz

- Szórási távolság 25%-al csökkenthető

Garancia: 1év

ECO-KVFHE-8

Hasonló termékek a kategóriából

12 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz