Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Nagynyomású teraszhűtő

A Profi, nagynyomású teraszhűtő, párásító rendszer lehet vonalsoros, ventilátoros vagy a kettő együtt. De vásárolható mobil teraszhűtő ventilátor, falra szerelhető párásító ventilátor is. A nagy nyomású teraszhűtő alkatrészek, tartozékok segítségével megtervezheti saját teraszhűtő rendszerét. Az akár 70bár nyomáson is működni tudó párásító rends...

A Profi, nagynyomású teraszhűtő, párásító rendszer lehet vonalsoros, ventilátoros vagy a kettő együtt. De vásárolható mobil teraszhűtő ventilátor, falra szerelhető párásító ventilátor is. A nagy nyomású teraszhűtő alkatrészek, tartozékok segítségével megtervezheti saját teraszhűtő rendszerét. Az akár 70bár nyomáson is működni tudó párásító rendszernek köszönhetően nem alakul ki pára lecsapódás a rendszer által hűtött területen, így azt használhatjuk terasz, kávézó, étterem, vendéglátó, közterület kültéri hűtéséhez. A szivattyú után következő párásító rendszer lehet párakapu is. A speciális nagy nyomású párásító fúvóka profi minőségű, a vízporlasztó fúvóka szétszedhető, tisztítható.

Teljes leíráshoz klikk ide

Nagynyomású teraszhűtő 93 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Teraszhűtő ventilátor

  A teraszhűtő, párásító ventilátor lehet a nagynyomású párásító rendszer tartozéka vagy önálló falra szerelhető teraszhűtő ventilátor ill. mobil teraszhűtő ventilátor. A párásító, ködhűtő ventilátorok a levegő hőmérsékletét 10-12C Fokkal tudják lehűteni. Alacsony fogyasztásúak, kifejezetten párás környezetben való működésre lettek kifejlesztve. Egy irányú vagy oszcilláló működésük, 3 sebességi fokozatuk és 30 fokban dönthetőségük révén minden hűtendő területre használhatjuk.

 • Párakapu

  A boltíves párakapu és kültéri párásító Totem egyszerű és olcsó megoldás közterületek, játszóterek, strandok, stb kültéri hűtéséhez. A párakapu boltíves kialakítású rozsdamentes anyagú, lefúrható talpon áll. A 70bár nagy nyomáson működő párakapu alsó csatlakozásához kell bekötni a klíma szivattyú nagynyomású csővezetékét, fúvókatartó menetrészeibe pedig a párásító fúvókát, porlasztó fúvókákat tekerjük. A párásító totem T alakú, felső része szabályozható, állítható döntési szögű.

 • Nagynyomású vonalsoros...

  A nagynyomású vonalsoros teraszhűtő rendszer a párásító, köd fúvókákat egy nagynyomású csőre felfűzve vonalasan tartalmazza. A párásító szett 10-12C fokkal csökkenti a levegő hőmérsékletét.

 • Nagynyomású...

  A nagynyomású ventilátoros teraszhűtő rendszer a párásító, ködgyűrűvel / Ring szerelt ventilátorokat egy nagynyomású csőre felfűzve tartalmazza. A párásító szett 10-12C fokkal csökkenti a levegő hőmérsékletét.

 • Nagynyomású vonalsoros...

  A nagynyomású vonalsoros teraszhűtő rendszer ventilátorral a párásító, köd fúvókákat  és a köd, páragyűrűvel szerelt ventilátorokat egy nagynyomású csőre felfűzve tartalmazza. A párásító szett 10-12C fokkal csökkenti a levegő hőmérsékletét.

 • Nagynyomású szivattyú

  A nagynyomású szivattyú a teraszhűtő rendszer központi része. A vezetékes, városi víz nyomást fokozza és a párásító, ködhűtő rendszert akár 70bár nyomáson üzemelteti.

 • Nagynyomású fúvóka

  A nagynyomású fúvóka, más néven ködfúvóka vagy porlasztófúvóka a teraszhűtő rendszer egyik alkatrésze. Meghatározza a képződött köd, pára vízcseppjeinek átmérőjét. Minél kisebb a fúvókarés, lyuk, annál kisebb mikron az átmérő. A párásító fúvóka szétszedhető, tisztítható, 70bár nyomáson is üzemeltethető.

 • Nagynyomású idom

  A nagynyomású csúszó csatlakozós, gyors csatlakozós idomok a profi párásító, nagy nyomású teraszhűtő rendszer alkatrészei. Segítségükkel csatlakoztathatjuk egymáshoz a nagy nyomású ködhűtő rendszer tartozékokat. A párásító rendszer 70báros csöve az idomok segítségével csatlakoztatható a szivattyúhoz, párásító vízporlasztó fúvókához vagy a rendszerben használt pára gyűrűhöz, párásító ventilátorhoz. A teraszhűtő idomok 3/8", 9,52mm nagy nyomású páracső csatlakoztatására szolgálnak.

 • Nagynyomású Gyűrű, Ring

  A Nagynyomású Gyűrű, Ring a teraszhűtő rendszer egyik alkatrésze. A ventilátor rácsa elé rögzítjük, a szivattyú a vonalsoros párahűtő, ködhűtő rendszerrel együtt működteti. Az így használt párásító ventilátor nagyobb területre tudja eljuttatni a porlasztó fúvóka által képződött vízpárát.

 • Teraszhűtő szűrő

  A nagynyomású teraszhűtő rendszerhez használhatunk szűrőt, hogy megvédjük a párásító rendszer alkatrészeit. A szűrő 5 mikron háló sűrűségű. A párásító rendszer szivattyúhoz gyárilag tartozik egy 5-10 mikronos szűrő, de ez nem elegendő a víz kellő mértékben megszűréséhez. A hálózati víz, bár ivóvíz minőségű, mégis egyes esetekben a vízszűrő legalább egy szűrőbetétjét ki kell cserélni egy szezon után.

 • Nagynyomású cső

  A nagynyomású 3/8" csövet a profi teraszhűtő rendszer kiépítéséhez használjuk. A PE cső 70bár üzemi nyomás alá szerelhető, de a sérülési nyomás akár ennek kétszerese is lehet.