Rendelés módosítása, lemondás, garancia:

A vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Rendelés módosítás vagy elállás esetén kérünk minden vásárlót, hogy lehetőleg azonnal, de legkésőbb a rendelés visszaigazolásától számított következő munkanap reggel 9.00-ig jelezze szándékát elérhetőségünk egyikén.

Tárgynap 12.00-ig beérkezett és visszaigazolt rendeléseket tárgynap délután változó időpontokban átadjuk a futárszolgálatnak, így előfordulhat, hogy tárgynap délelőttjén visszaigazolt rendelésével kapcsolatos elállási / módosítási szándékát tárgynap délutánján vagy tárgynapot követő nap reggelén már nem tudjuk figyelembe venni.
Későn jelzett módosítási / elállási szándék esetén a szállítási költségek a megrendelőt terhelik, továbbá, ha a kiszállítás után kíván elállni vásárlási szándékától, a visszaszállítás költsége szintén a vásárlót terheli.

A továbbiakban a 45/2014. (II.26) Kormányrendelet szerint járunk el.

Garancia:

A termékekre a gyártó és a forgalmazó 1, 2, 3 vagy 5 év garanciát vállal. A jótállás akkor érvényesíthető, ha a termék sorszáma és a jótállási jegy sorszáma megegyezik és az eladástól számított garanciális idő még nem telt el. Garanciajeggyel nem rendelkező termék esetén a számla egyben a jótállási jegy.

A meghibásodott termék mellé csatolni kell a vásárlást igazoló számlát vagy annak másolatát. A garancia akkor érvényesíthető, ha a terméket rendeltetésszerűen használták és minősített szakember szerelte be. A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a termék meghibásodásából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

Garanciális igényeket kérünk minden esetben írásban jelezni.

A beépített termékekre a cserejog csak gyártási hiba esetén érvényesíthető.

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz