Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Műanyag csövek

A műanyag csövek az öntözőrendszer építés nélkülözhetetlen anyagai. Rugalmas, időtálló, nem korrodál és olcsó. Több nyomástűrő képességű és méretű is lehet.

A Kpe cső, mezőgazdasági öntöző cső (Mgmi) 6bár nyomásra szerelhető, fekete színű. A normál kpe cső 10bár nyomásra is szerelhető, színe sötét-kék, világos-kék csíkkal. A kpe idomok mindkét k...

A műanyag csövek az öntözőrendszer építés nélkülözhetetlen anyagai. Rugalmas, időtálló, nem korrodál és olcsó. Több nyomástűrő képességű és méretű is lehet.

A Kpe cső, mezőgazdasági öntöző cső (Mgmi) 6bár nyomásra szerelhető, fekete színű. A normál kpe cső 10bár nyomásra is szerelhető, színe sötét-kék, világos-kék csíkkal. A kpe idomok mindkét kpe csőhöz használhatók, mivel a csövek külső átmérője szabványos.

Az öntöző telepítés további cső fajtája a swing-joint szórófejbekötő cső, mely 16mm külső átmérőjű. Szereléséhez swing-joint idomokat használunk. Szórófej bekötéshez használhatunk Lpe csövet és idomot is, ennek nagyobb az átmérője, viszont kisebb nyomást tud elviselni.

A csepegtetőcső 16 vagy 20mm átmérőjű, leggyakrabban 33cm osztással, csepegési távolsággal használjuk. Mivel a csepegő cső is lpe, így lpe idomokkal szereljük.

A mikroöntözéshez jellemzően 4x7mm mikrocsövet használunk, melyet kapilláriscső vagy spagetticsőnek is nevezünk. Segítségével beköthetjük a mikro-szórófejeket, csepegtetőgombákat (csepegtető idom vagy csepegtető test), pálcás csepegtetőket, csepegtető pálcákat (labirintus pálca vagy tüske).

Teljes leíráshoz klikk ide

Műanyag csövek 13 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • KPE csövek

  A KPE csöveket az öntözőrendszer gerinchálózatának kiépítéséhez és a zónavezetékekhez egyaránt használhatjuk. Több méretű és nyomástűrő képességű lehet. A költséghatékonyság miatt válasszuk mindig az adott feladatnak megfelelőt

 • LPE csövek

  Az LPE csöveket az öntözőrendszer zónavezetékeinek kiépítésére és a szórófejek bekötésére használjuk. Max. 3.2bár nyomásig szerelhető (nem folyamatos nyomás alá) hideg vízre. Folyadékáteresztő képessége korlátozott, így koránt sem biztos, hogy az öntözőrendszer teljes zónavezetéke megépíthető vele.

 • Csepegtetőcsövek

  A csepegtetőcső egyaránt lehet 16 és 20mm-es átmérőjű. Hogy mennyi vizet tud leadni (csepegtetni, szivárogtatni) az a gyárilag beleépített csepegtetőtestektől függ. Lehet 2 vagy 4l/órás, mely lyukanként / perforációnként értendő, azaz 33cm-enként 2 v. 4l vizet fog kijuttatni óránként a növények gyökérzónájához

 • Swing-Joint csövek

  A Swing-Joint cső egy vastagfalu szórófejbekötő cső, mely max. 6bár nyomással terhelhető. Kis sugárban hajlítható, kötőelemei a Swing-Joint idomok

 • Mikrocsövek

  A mikrocső 4x7mm (belső x külső) méretű műanyag cső. 3bár nyomásig használhatjuk mikroöntözési zónák kiépítéséhez. Mikrocső idomokkal csatlakoztathatjuk Lpe, Kpe vagy csepegtetőcsőhöz, ahonnan vízzel láthatjuk el a csepegtetőtesteket, pálcás csepegtetőket, mikroszórófejeket.