Csap, Csapszekrény, Vízkonnektor

Csap, Csapszekrény, Vízkonnektor

Itt találja az öntözőrendszer építéséhez is használatos fém és műanyag csapokat, illetve a kertek rejtett vízvételi eszközeit, mint például a földbe süllyeszthető csapszekrény vagy vízkonnektor.

A fix T-karos fém csap hideg és meleg vízre egyaránt használható, ezzel szemben a fém golyós műanyag csap csak hideg vízhez alkalmas. Az elzáró szerkezetek 10bár nyomásig szerelhetők, használhatjuk szakaszoló csapnak is. A tömlővéges fém kerti csap 60cm vagy 1m menetes horganyzott fém csőre szerelve tökéletes álló kerti csap, mely alá vödröt rakhatunk vagy akár rá is akaszthatjuk.

Ha rejtett és észrevétlen -a kert környezetébe illeszkedő- kerti csapot, vízvételi helyet szeretne kialakítani, akkor használjon vízkonnektort vagy szintén földbe süllyeszthető csapszekrényt. A visszacsapó szelep elvén működő vízkonnektor használatához szükség van egy vízkonnektor-kulcsra, melyet a vízvételhez be kell dugni a szerkezetbe. A csapszekrénynél egyszerűbb a dolgunk, mivel a doboz zöld fedele alatt egy 3/4" colos fém csap van beépítve.

Aktív szűrők

Földbe süllyeszthető műanyag csapszekrény 3/4"BK

Regular price 6 490 Ft Ár 3 990 Ft -2 500 Ft

Zöld Fedeles Kerek Műanyag Doboz Csappal 3/4"

A RAIN földbe süllyeszthető műanyag csapszekrény a kertben, fűben észrevétlen, kör alakú, zöld színű fedele van. A műanyag dobozba gyárilag egy 3/4"-os fém golyós csap van szerelve, mely 45 fokban áll felfelé a csapszekrény zöld fedelének kivágott része felé. Alsó bekötés 3/4 col BM, csatlakozás a kerti dobozban 3/4" KM.

Vízkonnektor

Regular price 1 890 Ft Ár 1 190 Ft -700 Ft

Az Irritec vízkonnektor még észrevétlenebb a kert füvében. A földbe süllyesztett vízkonnektor 3/4" col KM külső menetes alsó vízbekötésű, zöld színű kerek fedele zárható. Igazából egy hagyományos visszacsapószelep továbbgondolt változata. Vízkonnektor-kulccsal együtt használhatjuk.

Műanyag Hengeres Csap 3/4"KK

Ár 490 Ft

Az Irritec 3/4" col KK műanyag hengeres csappal szabályozhatjuk az egyes öntözési zónákhoz eljutó víz mennyiségét (csepegtető cső, csepegtető szalag, mikroöntöző rendszer csepegtető gomba, mikroszórófej), illetve teljesen el is zárhatjuk. Segítségükkel olcsón szakaszolhatjuk öntöző rendszerünket, leágazhatunk egy mikroöntöző zónához vagy közvetlen ráköthetjük a vízrendszerre is.

Az Irritec 3/4"x20 KM-Tok Lpe műanyag hengeres csappal szabályozhatjuk az egyes öntözési zónákhoz eljutó víz mennyiségét (csepegtető cső, mikroöntöző rendszer csepegtető gomba, mikroszórófej), illetve teljesen el is zárhatjuk. Segítségükkel olcsón szakaszolhatjuk öntöző rendszerünket, leágazhatunk egy mikroöntöző zónához vagy közvetlen ráköthetjük a vízrendszerre is.

Az Irritec 20x20 Tok-Tok Lpe műanyag hengeres csappal szabályozhatjuk az egyes öntözési zónákhoz eljutó víz mennyiségét (csepegtető cső, mikroöntöző rendszer csepegtető gomba, mikroszórófej), illetve teljesen el is zárhatjuk. Segítségükkel olcsón szakaszolhatjuk öntöző rendszerünket, leágazhatunk egy mikroöntöző zónához vagy közvetlen ráköthetjük a vízrendszerre is.

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz