Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Mobil teraszklíma, kültéri párásító ventilátor 70bár

A Tecnocooling mobil terasz klíma, teraszhűtő. A párásító ventilátor nagy nyomáson működik. A beépített nyomásfokozó szivattyú 70bár nyomáson üzemelteti a ventilátor párásító fúvókákat. A saját kerekein mobilan mozgatható nagy nyomású párásító ventilátor dizájnos, modern megjelenése korszerű technológiával van felszerelve. A szivattyú a ventilát...

A Tecnocooling mobil terasz klíma, teraszhűtő. A párásító ventilátor nagy nyomáson működik. A beépített nyomásfokozó szivattyú 70bár nyomáson üzemelteti a ventilátor párásító fúvókákat. A saját kerekein mobilan mozgatható nagy nyomású párásító ventilátor dizájnos, modern megjelenése korszerű technológiával van felszerelve. A szivattyú a ventilátor rácsa elé rögzített párásító, köd gyűrű irányába 70bár nyomáson továbbítja a vizet, ahol a gyűrűbe tekert párásító fúvóka, porlasztó fúvóka a levegőbe juttatja az apró vízcseppeket, amit a ventilátor a hűtendő területre továbbít. A mobil párahűtő ventilátornak saját víztartálya van, mely több óra üzemelést tesz lehetővé.

Teljes leíráshoz klikk ide

Mobil teraszklíma, kültéri párásító ventilátor 70bár 2 termék található a kategóriában