Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Szórófejház

Hunter, Rain-Bird, K-Rain Szórófejház

Budapest 14.ker Telepes utca 109 / A Öntözéstechnika Szaküzlet, Webshop - Webáruház

A szórófejház a pro spray esőztető fúvókához vagy az mp rotátor (rotator, rotary) fúvókához, víznyomás hatására kiemelkedő szerkezet (pop-up). Általában 10 cm kiemelkedésű szórófej házat használunk az öntözőrendszerek tervezé...

Hunter, Rain-Bird, K-Rain Szórófejház

Budapest 14.ker Telepes utca 109 / A Öntözéstechnika Szaküzlet, Webshop - Webáruház

A szórófejház a pro spray esőztető fúvókához vagy az mp rotátor (rotator, rotary) fúvókához, víznyomás hatására kiemelkedő szerkezet (pop-up). Általában 10 cm kiemelkedésű szórófej házat használunk az öntözőrendszerek tervezéséhez és építéséhez. Választhatjuk a hagyományos Hunter PSU, PS Ultra szórófejházat vagy a megerősített Hunter Pro-s, Pro-Spray szórófej-házat. A 15 és 30 cm-es szórófej házaknál alsó és oldalsó bekötés is lehetséges. A szórófej házakat olcsó ár jellemzi, működésük megbízható, tartós uv álló műanyagból készültek, tömítésük időtálló.

További szórófej ház fajták a K-Rain NP-4 10 cm kiemelkedésű szórófejház vagy a Pro-S illetve a Rain Bird Uni Spray 10 cm kiemelkedésű szórófejház (US-400) vagy az 1800-as sorozatú szórófejház (1804).

A szórófejházak kiemelkedése lehet: 5 cm, 7,5 cm, 10 cm, 15 cm vagy 30 cm

Teljes leíráshoz klikk ide

Szórófejház 20 termék található a kategóriában