Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Billegős esőztetők

   Ki ne ismerné a leszúrható kerti szórófejet és a billegős, billenős vagy bólogató négyszög esőztető kerti szórófejeket. Egy mozdulattal csatlakoztathatjuk a kerti tömlőhöz és már öntözhetjük is kertünk füves területeit. Beállíthatjuk rajta a mozgási, öntözési szöget. Billenő, mozgó karja tisztítható, lehet rozsdamentes acél fém vagy műanyag k...

   Ki ne ismerné a leszúrható kerti szórófejet és a billegős, billenős vagy bólogató négyszög esőztető kerti szórófejeket. Egy mozdulattal csatlakoztathatjuk a kerti tömlőhöz és már öntözhetjük is kertünk füves területeit. Beállíthatjuk rajta a mozgási, öntözési szöget. Billenő, mozgó karja tisztítható, lehet rozsdamentes acél fém vagy műanyag karos is.

   A legolcsóbb megoldás a kert füves területeinek öntözéséhez. Egyszerűen telepíthető, bármikor könnyedén áthelyezhető. A kerti szórófej karjának mozgását maga a víznyomás idézi elő, meghajtja a szórófej fogaskerék szerkezetét.

Teljes leíráshoz klikk ide

Billegős esőztetők 5 termék található a kategóriában