Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

KPE idomok

A műanyag KPE idomok, Fittingek a Kpe csövek kötőelemei. Használatuk egyszerű, gyors és biztos kötésforma, mely akár 10 bár nyomásra is szerelhető. Csak hideg vízhez használható!

Kpe cső méretei: 25, 32, 40, 50, 63, 75, 90, 110

Kpe idom fajtái: toldó - javító, egyenes szűkítő, T-idom, hollandi vagy hollander egyenes és könyök, könyök, menetes kö...

A műanyag KPE idomok, Fittingek a Kpe csövek kötőelemei. Használatuk egyszerű, gyors és biztos kötésforma, mely akár 10 bár nyomásra is szerelhető. Csak hideg vízhez használható!

Kpe cső méretei: 25, 32, 40, 50, 63, 75, 90, 110

Kpe idom fajtái: toldó - javító, egyenes szűkítő, T-idom, hollandi vagy hollander egyenes és könyök, könyök, menetes könyök, menetes t-idom, megfúró idom (nyereg idom, megcsapoló híd, béklyó, bilincs)

A KPE idom felépítése:

Menet: más csőrendszerek kötő-idomainak illesztésére szolgál

Hollandi vagy hollander: olyan menetes csatlakozás, ami könnyen oldható és nincs szükség teflonszalag vagy menettömítő zsinór használatára.

Tok: A kpe idom, fitting tokos csatlakozása a kpe cső illesztésére szolgál. A tok szerkezete kívülről befelé haladva a következő: Tok, szorító gyűrű, rögzítő gyűrű, tömítő gyűrű és idom test. A tok felelős a teljes szerkezet rögzítéséért, a szorítógyűrű megakadályozza a kpe cső kötőelemből való kicsúszását, a rögzítőgyűrű pedig nem engedi elmozdulni a tömítésért felelős gumi gyűrűt.

Teljes leíráshoz klikk ide

KPE idomok 134 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Toldó, Javító TOK-TOK

  A KPE toldó (tok-tok) vagy más néven javító idom két azonos méretű Kpe cső egymáshoz csatlakoztatását teszi lehetővé.Hideg vízre szerelhető 10bár nyomásig.

 • Egyenes szűkítő TOK-TOK

  A KPE egyenes szűkítő idom (tok-tok) két különböző méretű Kpe cső egymáshoz illesztését teszi lehetővé. A szűkítő toldó 10bar nyomásig szerelhető hideg vízre.

 • Egyenes összekötő TOK-KM

  A Tok-KM Kpe egyenes összekötő idom segítségével egy Kpe csövet csatlakoztathatunk egy belső menetes idomhoz

 • Egyenes összekötő TOK-BM

  A Tok-BM Kpe egyenes összekötő idom segítségével egy Kpe csövet csatlakoztathatunk egy külső menetes idomhoz

 • Egyenes összekötő...

  A Tok-HOLLANDER Kpe egyenes összekötő idom segítségével egy 25 vagy 32mm-es Kpe csövet csatlakoztathatunk egy 1 col külső menetes idomhoz.

 • Könyök TOK-TOK

  A KPE könyök idom használatával 90 fokos elfordulást tehetünk a Kpe csővel. Az idom mindkét végéhez azonos méretű Kpe cső csatlakoztatható

 • Könyök TOK-KM

  A Tok-KM Kpe könyök idom segítségével egy Kpe cső végét alakíthatjuk át külső menetté, miközben egy 90 fokos elfordulást teszünk.

 • Könyök TOK-BM

  A Tok-BM Kpe könyök idom segítségével egy Kpe cső végét alakíthatjuk át belső menetté, miközben egy 90 fokos elfordulást teszünk.

 • Könyök TOK-HOLLANDER

  A Tok-HOLLANDER Kpe könyök idom segítségével egy 25 vagy 32mm-es Kpe cső végét alakíthatjuk át 1” col hollander belső menetté, miközben egy 90 fokos elfordulást teszünk.

 • T-idom TOK-TOK-TOK

  A KPE T-idom használatával három megegyező méretű Kpe csövet csatlakoztathatunk egymáshoz.

 • T-idom szűkítős...

  A szűkítős Kpe T-idom segítségével egy Kpe csőről tehetünk egy szűkebb keresztmetszetű leágazást oldalirányba, szintén Kpe csőre.

 • T-idom bővítős...

  A bővítős Kpe T-idom segítségével egy Kpe csőről tehetünk egy bővebb keresztmetszetű leágazást oldalirányba, szintén Kpe csőre vagy egy Kpe csövet ágaztathatunk el két azonos méretű kisebb Kpe csőre oldalirányba.

 • T-idom TOK-KM-TOK

  A Tok-KM-Tok Kpe T-idom segítségével egy Kpe csőről tehetünk egy külső menetes leágazást oldalirányba

 • T-idom TOK-BM-TOK

  A Tok-BM-Tok Kpe T-idom segítségével egy Kpe csőről tehetünk egy belső menetes leágazást oldalirányba.

 • Végdugók

  A KPE végdugó, véglezáró idom használatával ledugózhatjuk a Kpe cső végét

 • Megfúrós idom

  A Kpe csövekhez használatos megfúró idom segítségével egyszerűen, a cső elvágása nélkül alakíthatunk ki egy leágazást.