Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Szórófejek, fúvókák

A Hunter szórófej a szórófejház és a Spray vagy Mp Rotátor 1000, 2000, 3000, stb. fúvóka egysége. A szórófejház lehet alsó vagy oldalsó bekötésű. A szórófej szórásképét és hatósugarát az alkalmazott fúvóka típusa / fajtája határozza meg. A hunter pro spray szórófej, öntözőfej egy pro-s szórófejház állítható spray fúvókával. A spray fúvóka lehet ...

A Hunter szórófej a szórófejház és a Spray vagy Mp Rotátor 1000, 2000, 3000, stb. fúvóka egysége. A szórófejház lehet alsó vagy oldalsó bekötésű. A szórófej szórásképét és hatósugarát az alkalmazott fúvóka típusa / fajtája határozza meg. A hunter pro spray szórófej, öntözőfej egy pro-s szórófejház állítható spray fúvókával. A spray fúvóka lehet fix szögű vagy állítható szögű is. A hunter spray fúvóka belső menetes és psu, ps-ultra vagy pros, pro-spray szórófej házzal együtt is használható. A hunter mp rotátor fúvóka (esőztető) szintén több fajta szórófej házzal együtt használható. A rotoros szórófej, turbinás öntözőfej forgó mozgást végez, öntözési szöge állítható, szórási sugara a benne használt fúvókától függ.

Teljes leíráshoz klikk ide

Szórófejek, fúvókák 98 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Szórófej ház

  A hunter szórófejház a hunter pro spray fúvókához vagy az mp rotátor esőztető fúvókához, víznyomás hatására kiemelkedő szerkezet (pop-up). Általában 10cm kiemelkedésű szórófej házat használunk az öntözőrendszerek építéséhez. Választhatjuk a hagyományos PSU, PS Ultra szórófejházat vagy a megerősített Pro-s, Pro-Spray szórófej-házat. A 15 és 30 cm-es szórófej házaknál alsó és oldalsó bekötés is lehetséges. A szórófej házakat olcsó ár jellemzi, működésük megbízható, tartós uv álló műanyagból készültek, tömítésük időtálló.

 • Eco Rotator

  A Hunter MP Rotator szórófej, Eco Rotátor. A rotátor szórófej egy Hunter Psu-04, PS Ultra 10 cm kiemelkedésű szórófejház és egy állítható Hunter MP Rotator fúvóka egysége, melyet ebben az összeállításban olcsón vásárolhatjuk meg. Az eco rotátor esőztető öntözőfej három típusa vásárolható meg.

  Hunter Mp Rotator Szórófejek

  Hunter Mp Rotátor 1000 90-210 esőztető fúvókával

  Hunter Mp Rotátor 2000 90-210 esőztető fúvókával

  Hunter Mp Rotátor 3000 90-210 esőztető fúvókával

 • PSU + Spray fúvóka

  Hunter Spray Szórófej

  A Hunter egyes Spray fúvókáit Psu-04, PS Ultra 10 cm kiemelkedésű szórófejházzal együtt is megvásárolhatjuk. Az így kapott szórófej, öntözőfej olcsóbban vásárolható meg, mintha az alkatrészeket külön szereznénk be. A 10a, 12a, 15a és 17a fúvóka mindegyike állítható szögű 0-360 fok között. A pro spray fúvóka sugara, öntözési távolsága a tetején lévő csavarral 25%-al csökkenthető. A szórófej 10cm kiemelkedésű, 1/2" col alsó bekötésű, víznyomás hatására kiemelkedő, pop-up öntözőfej.

  Hunter Spray Szórófejek fajtái

  Hunter PSU-04-10A Spray Szórófej, PSU-04 10cm kiemelkedésű szórófejház + Állítható Pro-Spray 10A esőztető fúvóka 0-360 Fok

  Hunter PSU-04-12A Spray Szórófej, PSU-04 10cm kiemelkedésű szórófejház + Állítható Pro-Spray 12A esőztető fúvóka 0-360 Fok

  Hunter PSU-04-15A Spray Szórófej, PSU-04 10cm kiemelkedésű szórófejház + Állítható Pro-Spray 15A esőztető fúvóka 0-360 Fok

  Hunter PSU-04-17A Spray Szórófej, PSU-04 10cm kiemelkedésű szórófejház + Állítható Pro-Spray 17A esőztető fúvóka 0-360 Fok

 • Spray fúvóka - állítható

  Hunter Állítható Szögű Spray Fúvóka

  A hunter állítható szögű Pro-Spray fúvóka 0-360 fok között nyithatjuk ki tetszés szerint. Kertünk kisebb füves területeinek öntözéséhez használhatjuk. A hunter belső menetes pro spray fúvóka olcsó, könnyen állítható, használhatjuk psu-04 (10cm), ps ultra vagy pro-spray szórófejhez, szórófejházhoz. Az öntözési távolság, sugár a spray fúvóka tetején található csavarral 25%-al csökkenthető. Minden Hunter szórófejházhoz és más gyártók külső menetes szórófej-házaikba használható.

  Pro-Spray 4A, 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 17A

 • Spray fúvóka - fix

  Hunter Fix Szögű Spray Fúvókák

  A Hunter Fix Szögű Pro-Spray fúvóka gyárilag Fixen beállított szögű. Öntözési távolság, sugár 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 és 17 –es méretek, méretenként választható szögbeállításuk 90 (Q), 180 (H) és 360 (F) fok. Vízfogyasztásuk kisebb, mint az azonos méretű és szögbeállítású állítható Pro Spray fúvókáké. A hunter fix spray fúvóka belső menetes, minden hunter szórófej házzal használható (psu, ps ultra, pro-spray), de más gyártók külső menetes öntözőfej házával is kompatibilis.

 • Spray fúvóka - sávszóró

  Hunter sávszóró, sávöntöző spray fúvóka

  A Hunter sávszóró sáv öntöző spray fúvóka gyárilag fix szórásszögű. Mint a neve is utal rá keskeny fűsávok öntözésére használjuk, például kocsifelhajtó vagy kerti ösvények. A fix szögű spray fúvóka öntözési sugara, szórási távolsága a tetején lévő csavarral 25%-al csökkenthető. Keskeny fű sáv széléhez vagy közepébe telepíthető. A belső menetes spray fúvóka minden hunter szórófej házzal (psu, ps ultra, pro-spray) használható és minden más gyártó külső menetes szórófej házával kompatibilis.

 • MP Rotator fúvóka

  A Hunter MP Rotator fúvóka kertünk modern öntözési eszköze. Az mp rotátor fúvókával szerelt szórófej ház valódi korszerű szórófej, öntözőfej lesz. Szögbeállításuk fúvóka típusonként 3 részre oszlik (pl.: MP Rotátor 800, 1000, 2000, 3000, 3500: 90-210; 210-270; 360 fok). A füves területet egyszerre több hosszúságú vízsugárral öntözik. Egyenletes öntözés és gazdaságos vízfelhasználás jellemzi. A speciális mp rotátor corner fúvóka, sarok öntöző 45-105 fok közötti füves terület öntözéséhez használhatjuk. A belső menetes spray fúvóka minden hunter szórófej házzal (psu, ps ultra, pro-spray) használható és minden más gyártó külső menetes szórófej házával kompatibilis.

 • MP Rotator fúvóka -...

  A Hunter MP Rotator sávszóró, sávöntöző fúvóka kertünk keskeny füves területeinek öntözéséhez használhatjuk. A belső menetes mp rotátor fúvóka használható ps ultra vagy pro-spray szórófejhez, öntözőfejhez is. Az esőztető szórófejjel kertünk füves ösvényeit, kerti utakat olcsón öntözhetünk meg.

 • Rotoros szórófej

  A Hunter Rotoros szórófej magánkertek és nagy füves területek, park, sport pálya vagy közterület öntözéséhez egyaránt használhatjuk. A turbinás szórófej, mint a nevéből is kiderül turbina meghajtású, vízkenésű fogaskerék hajtóműves. Az öntözőfej forgó mozgást végez, egy vízsugárral, vízfüggönnyel öntözi a gyep felületet. Minden öntözési feladatra megtalálhatja a megfelelőt. A hunter legtöbbször használt rotoros szórófejei a pgp, pgp ultra i20, i25.

 • Szórófej kiegészítők

  A szórófejek tartozékaival, kiegészítő anyagaival pótolhatjuk a tönkrement vagy elveszített fúvókákat, szűrőket. A szórófej házba beépíthető visszacsapó szelep pedig megakadályozza, hogy kertünk szintkülönbségei esetén szivárogjon a víz szórófejeinkből.