Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Hunter Öntöző

Hunter öntözési termékek, öntözéstechnika alkatrészek Budapest. Itt talál minden hunter öntözőrendszer tartozékot. Hunter pro spray szórófej, mp rotátor öntözőfej, pgp és pgp ultra rotoros, turbinás szórófej, olcsó psu - ps ultra vagy pro-s, pro spray szórófejház, pro spray fúvóka, mp rotator fúvóka, pgv 100 és pgv 101 mágnesszelep, 9v dc és 24v...

Hunter öntözési termékek, öntözéstechnika alkatrészek Budapest. Itt talál minden hunter öntözőrendszer tartozékot. Hunter pro spray szórófej, mp rotátor öntözőfej, pgp és pgp ultra rotoros, turbinás szórófej, olcsó psu - ps ultra vagy pro-s, pro spray szórófejház, pro spray fúvóka, mp rotator fúvóka, pgv 100 és pgv 101 mágnesszelep, 9v dc és 24v ac szolenoid vagy szelep, beltéri és kültéri vezérlő, eco logic öntözés vezérlő automatika, xc vagy x core öntöző automata, rain clik és mini clik esőérzékelő.

Teljes leíráshoz klikk ide

Hunter Öntöző 166 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Öntözésvezérlők

  Hunter öntözés vezérlő minden öntözési feladatra. Használjon Ön is Hunter öntözőrendszer vezérlő automatikát, megbízható működés, minőségi tervezés és felhasználóbarát kezelőfelület. Mindig a legjobb ár-érték arányban. A legolcsóbb és legkedveltebb öntöző automata a hunter eco-logic és x-core. Az eco logic beltéri- míg az x core kültéri és beltéri változatban is vásárolható.

 • Esőérzékelők, időjárás...

  Az időjárás érzékelők használatával automata öntözőrendszerünk működését befolyásolhatjuk. Elkerülhetjük, hogy öntözőrendszerünk eső, túlzott erősségű szél, nagyon alacsony hőmérséklet esetén is működjön. Olcsó esőérzékelő a hunter rain clik vagy a hunter mini clik, melyek eső esetén leállítják az öntözést. Időjárás állomás a hunter solar sync, mely esőérzékelő és hőmérséklet érzékelő is egyben.

 • Mágnesszelep, Szolenoid

  A Hunter mágnesszelep és szolenoid felelős az egyes öntözési zónák nyitásáért és zárásáért. Az öntözésvezérlőtől érkező 24V-os jel hatására a szoleniod behúz, ezáltal a mágnesszelepen át tud áramolni a víz a szórófejek irányába. A jel megszűntével a szelep lezár. A legtöbbször használt szelep a hunter pgv 100 és pgv 101 átfolyásszabályzós mágnesszelep. A mágnesszelep használható 9v dc szolenoiddal elemes öntözés vezérlővel vagy 24v ac szolenoiddal hálózati 220v öntözőrendszer vezérlő automatikával.

 • Szórófejek, fúvókák

  A Hunter szórófej a szórófejház és a Spray vagy Mp Rotátor 1000, 2000, 3000, stb. fúvóka egysége. A szórófejház lehet alsó vagy oldalsó bekötésű. A szórófej szórásképét és hatósugarát az alkalmazott fúvóka típusa / fajtája határozza meg. A hunter pro spray szórófej, öntözőfej egy pro-s szórófejház állítható spray fúvókával. A spray fúvóka lehet fix szögű vagy állítható szögű is. A hunter spray fúvóka belső menetes és psu, ps-ultra vagy pros, pro-spray szórófej házzal együtt is használható. A hunter mp rotátor fúvóka (esőztető) szintén több fajta szórófej házzal együtt használható. A rotoros szórófej, turbinás öntözőfej forgó mozgást végez, öntözési szöge állítható, szórási sugara a benne használt fúvókától függ.