Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Hobbiöntözés

   A hobbiöntözési termékek a már minden háztartásban jól ismert és elengedhetetlen kerti tömlők, locsolópisztolyok, billegős esőztető szórófejek és a hozzájuk kapcsolódó csatlakozók.

   A zsugorodó kerti tömlő, slag szettben kapható. A tömlő víz nyomás hatására 3 szorosára növekszik, két végére gyárilag szerelt tömlő csatlakozó van illesztve. A...

   A hobbiöntözési termékek a már minden háztartásban jól ismert és elengedhetetlen kerti tömlők, locsolópisztolyok, billegős esőztető szórófejek és a hozzájuk kapcsolódó csatlakozók.

   A zsugorodó kerti tömlő, slag szettben kapható. A tömlő víz nyomás hatására 3 szorosára növekszik, két végére gyárilag szerelt tömlő csatlakozó van illesztve. A készlet tartalmaz továbbá még egy 7 szórásképű locsolópisztolyt. Az öntöző fej szabályozható vízfogyasztású, állítható öntözési képű és rögzíthető karos.

   Ha inkább külön locsoló tömlőt szeretne locsolópisztollyal, melyet kerti tömlőkocsin tárol, azt is jó minőségben választhat olcsón. A különböző alkatrészek, tartozékok közül kedvére alakíthatja ki kertjének hobbi öntözését. A slaghoz csatlakoztathat tömlő csatlakozót, kerti csapjához beszerezhet csap csatlakozót, a tömlő csatlakozó toldóval összekapcsolhat két kerti tömlőt és kerti slagjához vásárolhat billegős kerti szórófejet is.

Teljes leíráshoz klikk ide

Hobbiöntözés 35 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Zsugorodó Kerti Tömlők

     A Magic Hose, Garden Hose zsugorodó és csavarodásmentes kerti tömlő 7 sugaras locsolópisztollyal és a szükséges csatlakozókkal gyárilag kompletten szerelve vásárolható meg. A locsolócső 5m és 7m hosszú, mely a víznyomás hatására 3x-osára –azaz 15m és 22m -re- növekszik meg.

     Tárolása egyszerű, két végére gyárilag szerelt tömlő csatlakozó van illesztve. A készletben lévő 7 szórásképű locsolópisztoly, öntöző fej szabályozható vízfogyasztású, állítható öntözési képű és rögzíthető karos.

 • Kerti tömlők

     A hagyományos kerti locsolótömlő minden háztartás nélkülözhetetlen eszköze. Kerti csapra és locsolópisztolyhoz csatlakoztatva megöntözhetjük növényeinket, lemoshatjuk járdáinkat. A locsoló csövet tömlőkocsin tárolhatja, mellyel könnyen átviheti egy másik ágyáshoz.

     A különböző alkatrészek, tartozékok közül kedvére alakíthatja ki kertjének hobbi öntözését. A slaghoz csatlakoztathat tömlő csatlakozót, kerti csapjához beszerezhet csap csatlakozót, a tömlő csatlakozó toldóval összekapcsolhat két kerti tömlőt és kerti slagjához vásárolhat billegős kerti szórófejet is.

 • Locsolópisztolyok

     A locsolópisztolyok széles repertoárja már mindenki előtt ismerős. Kerti tömlőhöz csatlakoztatva öntözhetjük növényeinket vagy füves területeinket. Az 1-2 sugarastól a 7 sugarasig tetszés szerint kiválaszthatjuk a nekünk megfelelőt.

     A locsolófej egyszerű és olcsó kivitele a sugárcső, mely célzott öntöző vízsugárral vagy tölcsér alakú vízpermettel képes öntözni. A szóráskép fokozatmentesen állítható a sugár cső elejének elforgatásával.

     A locsolópisztoly kombináltabb kialakítású. Nyitókarja rögzíthető, az átfolyó víz mennyisége szabályozható és állítható a szóráskép, öntözési kép is. Akár 7 fajta szórásképű is lehet.

 • Billegős esőztetők

     Ki ne ismerné a leszúrható kerti szórófejet és a billegős, billenős vagy bólogató négyszög esőztető kerti szórófejeket. Egy mozdulattal csatlakoztathatjuk a kerti tömlőhöz és már öntözhetjük is kertünk füves területeit. Beállíthatjuk rajta a mozgási, öntözési szöget. Billenő, mozgó karja tisztítható, lehet rozsdamentes acél fém vagy műanyag karos is.

     A legolcsóbb megoldás a kert füves területeinek öntözéséhez. Egyszerűen telepíthető, bármikor könnyedén áthelyezhető. A kerti szórófej karjának mozgását maga a víznyomás idézi elő, meghajtja a szórófej fogaskerék szerkezetét.

 • Tartozékok

     A hobbiöntözés csatlakozókkal, tartozékokkal és alkatrészekkel egyszerűen csatlakoztathatjuk és használhatjuk a különböző hobbiöntözési termékeket kertünk locsolásához. A kerti tömlő két végére annak méretétől függően 1/2", 3/4" vagy 1" colos tömlőcsatlakozót szerelünk. Hogy a slag a kerti csapra illeszthető legyen, a csapra menetes csap-csatlakozót kell illeszteni.

     Két locsoló csövet tömlő csatlakozó toldóval is egymáshoz illeszthetünk, de ha azt szeretnénk, hogy a csatlakozás ne fix legyen, hanem bontható, azaz gyors csatlakozós, akkor a két öntözőcső tömlőcsatlakozója között használjunk kuplung csatlakozó toldót. Slag ketté osztásához használhat Y elágazást.

     A tömlőcsatlakozó lehet normál vagy stoppos. A stoppos lényege, hogy miután eltávolítottuk a slag végéről a locsolófejet vagy kerti szórófejet, a csatlakozó szelepe bezár, így a locsolófejek cserélgetése során nem kell mindig elzárni a kerti csapot. Ugyanezt az eredményt érheti el, ha csapos tömlőcsatlakozót vásárol, azzal a különbséggel, hogy a csatlakozó csapját mindig nyitni és zárni kell.