Cégünkről, bemutatkozás

Cégünket, a Kárpát-Aqua Kft-t 2014 őszén alapítottuk. Ezt megelőzően azonban már 13 évet különböző kertépítő- és öntözéstechnikai vállalkozásoknál töltöttük, mely idő alatt megismertük a piacon lévő öntözőrendszer márkákat, típusokat, azok előnyeivel és hátrányaival együtt.

Öntözőrendszer-építés öntözőépítést követett, így mára több mint 300 sikeres kivitelezést tudhatunk magunk mögött. Büszkén mondhatjuk , hogy nem találkoztunk olyan problémával munkánk során, amit nem tudtunk megoldani.

Elhivatottságot érzünk a szakma iránt és hisszük, hogy az ügyfelek igényeit mindenkor szem előtt tartva, alapos ismereteinkkel megfűszerezve azt, csodákat tudunk művelni a kertekben, parkokban, tavaknál és minden gyepfelületen.

Az elmúlt évek során gyűjtött tapasztalataink, ismereteink, és állandó kutatásaink a piac újdonságai után lehetővé tették, hogy csak olyan öntözőrendszereket értékesítünk, amelyek minőségéről mi magunk is meg vagyunk győződve. Így webáruházunkban olyan termékkört kínálunk minden hobbi és professzionális kertművelőnek, melyeket a legjobbnak találunk az öntözési és kertművelési eszközök, kiegészítők termékpalettáján.

„Webáruházat mikor nyitunk?”.

Mivel a kérdések napi szintűvé váltak az ország egész területéről, úgy gondoltuk, hogy ezt a kérdést is mihamarabb meg kell oldanunk.

Reméljük, hogy sikerült és elégedetten látogatják webáruházunkat! Nézzen körül nálunk, kellemes vásárlást kívánunk.

Kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken: írjon a kapcsolati form-on keresztül, hívjon telefonszámainkon, vagy térjen be üzletünkbe, és nézzen szét nálunk személyesen.

Üdvözlettel:

Kárpát-Aqua Kft

Üzletünk Budapest XIV. kerületében a Telepes utca 109/A Fszt.1 alatt található

Megközelíthető a 124 és 125. BKV busszal - az Öv utcai megállóhelynél kell leszállni

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz