Úszókapcsoló

Úszókapcsoló

Az úszókapcsolónak jelentős szerepe van a vízszint szabályzási feladatokban. 230V -os, használata akár közvetlen szivattyú vezérlésként is lehetséges, mely így szárazonfutás elleni védelem is. Használatukkal automatizálhatjuk például az öntözéshez használt (IBC) tartály, vízgyűjtő, akna, ciszterna vízszintjét.

Szintkapcsoló Működése: a kapcsoló megfelelő áramköreit kiválasztva használhatjuk töltésre vagy ürítésre is. Bekötése alsó vagy felső állású áramkör zárású. Alacsony vízszint esetén feltölthető a tartály, akna vagy ciszterna az öntözéshez vagy magas vízszint esetén üríthető pl. a mélygarázs esővíz gyűjtője.

Aktív szűrők

Úszókapcsoló 5m (MAC3)

Ár 6 750 Ft

   Az 5m hosszú MAC-3 úszókapcsoló tiszta vizes rendszerek vízszint szabályozásához használható. Működése váltott kontaktusú, váltott kapcsolási mechanizmusú. A szintkapcsoló bekötése ürítéshez és töltéshez egyaránt lehetséges. 230V -os, használata akár közvetlen szivattyú vezérlésként is lehetséges, mely így szárazonfutás elleni védelem is.

Úszókapcsoló 10m (MAC3)

Ár 9 500 Ft

   Az 10m hosszú MAC-3 úszókapcsoló tiszta vizes rendszerek vízszint szabályozásához használható. Működése váltott kontaktusú, váltott kapcsolási mechanizmusú. A szintkapcsoló bekötése ürítéshez és töltéshez egyaránt lehetséges. 230V -os, használata akár közvetlen szivattyú vezérlésként is lehetséges, mely így szárazonfutás elleni védelem is.

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz