Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Rain Bird Öntöző

Rain-Bird öntözőrendszer, öntözéstechnika alkatrészek Budapest.

Itt találja a Rain Bird öntözőrendszer alkatrészeket, szórófejeket, fúvókákat, öntözésvezérlőket, esőérzékelőket, mágnesszelepeket, szolenoidokat. A rain bird szórófej, öntözőfej és szórófej ház kiváló minőségű, használatukkal az öntözőrendszer minőségi és olcsó áru lesz. A VAN és H...

Rain-Bird öntözőrendszer, öntözéstechnika alkatrészek Budapest.

Itt találja a Rain Bird öntözőrendszer alkatrészeket, szórófejeket, fúvókákat, öntözésvezérlőket, esőérzékelőket, mágnesszelepeket, szolenoidokat. A rain bird szórófej, öntözőfej és szórófej ház kiváló minőségű, használatukkal az öntözőrendszer minőségi és olcsó áru lesz. A VAN és HE-VAN állítható spray fúvókák a piacon lévő fúvókák között kiemelkedő teljesítményűek és minőségűek. A rain-bird rotátor fúvókák kis számban állnak rendelkezésre, szintén jó minőségűek. Rotoros, turbinás szórófejeik valód tartós forgó öntözőfejek. A rain-bird esp-rzx öntöző vezérlő automata a piac leginkább felhasználóbarát öntözésvezérlő automatikája, rds-bex esőérzékelője csúcsminőségű. A HV 100 és DV 100 mágnesszelepek tartós és megbízható működésűek.

Teljes leíráshoz klikk ide

Rain Bird Öntöző 56 termék található a kategóriában

Alkategóriák

  • Vezérlő Érzékelő

    Itt találja a Rain-Bird esp-rzx 4, 6 és 8 zónás - körös beltéri - kültéri öntözésvezérlő automatikákat és esőérzékelőket. Az öntöző vezérlő automata egyszerűen kezelhető, felhasználó barát, könnyen programozható. 24v áramon működik, mely 24v ac váltóáramot a transzformátor állít elő. A rain bird esp-rzx öntözőrendszer vezérlő automatikához csatlakoztatható esőérzékelő, 4, 6 és 8 körös beltéri vagy kültéri változatban vásárolható meg.

  • Szórófej Fúvóka

    Itt találja a Rain-Bird szórófejeket, fúvókákat, szórófej házakat. Olcsón vásárolhatja meg a rain-bird uni-spray vagy 1804 szórófej házat, mely minden belső menetes pro spray, van, he-van vagy mp rotator, rotary fúvókával együtt használható. Az egyes mp rotator és állítható van spray fúvóka komplett szórófejként is megvásárolható. A 3500, 5000 és 5000 plusz rotoros, turbinás szórófejek erős kialakításuknak köszönhetően sokáig szolgálják majd kertjének öntözését.

  • Mágnesszelep Szolenoid

    Itt találja a Rain-Bird öntözőrendszer mágnesszelepeket és szolenoidokat. A rain bird HV-100 (100 hv) mágnesszelep minősége nem kérdőjelezhető meg, olcsón megvásárolható, míg a rain bird DV-100 (100 dv) szelep egy magasabb ár kategóriát képvisel. A szelepek 24 V AC váltóáramon működése olcsó és biztonságos üzemeltetést tesz lehetővé. 1" km vagy bm menet méretekben kapható.