Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Tecnocooling Teraszhűtés, Párásítás

A Tecnocooling kültéri teraszhűtés, párásítás korunk prémium minőségű rendszere. A nagy nyomáson (70bár) működő párásító rendszerek a piacon lévő legmodernebb technológiát foglalják magukba. A teraszhűtés minden esetben egyedi tervezést igényel, legyen szó otthoni, családi ház teraszklímáról, vendéglátó egység kültéri hűtéséről vagy ipari párásí...

A Tecnocooling kültéri teraszhűtés, párásítás korunk prémium minőségű rendszere. A nagy nyomáson (70bár) működő párásító rendszerek a piacon lévő legmodernebb technológiát foglalják magukba. A teraszhűtés minden esetben egyedi tervezést igényel, legyen szó otthoni, családi ház teraszklímáról, vendéglátó egység kültéri hűtéséről vagy ipari párásításról. A Tecnocooling párásító berendezések megoldást kínálnak minden igényre. A kültéri klíma lehet vonalsoros (vonalas kialakítású) vagy ventilátoros párásító, de kisebb területek hűtéséhez használhatjuk a mobil párásító ventilátorokat is, melyek szintén nagy nyomáson működnek és dizájnos megjelenésűek.

Teljes leíráshoz klikk ide

Tecnocooling Teraszhűtés, Párásítás 40 termék található a kategóriában

Alkategóriák

 • Tecnocooling vonalas...

  A Tecnocooling vonalsoros, vonalas teraszhűtés, párásítás rendszerek fixen rögzítve telepíthetők. A párásító rendszer nagy nyomáson működik. A nyomásfokozó szivattyú 70bár nyomáson üzemelteti a párásító fúvókákat. A szivattyút követő nagy nyomású cső szakaszra egymás után vannak felfűzve a fúvókatartó idomok, melyekbe a porlasztó fúvókákat tekerjük. A vonalas kültéri teraszhűtő rendszer fúvóka száma a klíma szivattyú teljesítményétől függ, azaz először meg kell tervezni a terasz, kerti pihenő, szaletli, stb hűtés igényét és azután választunk hozzá szivattyú.

 • Tecnocooling...

  A Tecnocooling ventilátoros teraszhűtő, párásító rendszerek fixen rögzítve telepíthetők. A párásító rendszer nagy nyomáson működik. A nyomásfokozó szivattyú 70bár nyomáson üzemelteti a párásító fúvókákat. A szivattyút követő nagy nyomású cső szakaszra egymás után vannak felfűzve a ventilátorok, a ventilátor rácsa elé párásító gyűrűt, köd gyűrűt rögzítünk, melyekbe a porlasztó fúvókákat tekerjük. A ventilátoros kültéri teraszhűtő rendszer fúvóka száma a klíma szivattyú teljesítményétől függ, azaz először meg kell tervezni a terasz, kerti pihenő, szaletli, stb hűtés igényét és azután választunk hozzá szivattyú.

 • Mobil teraszklíma,...

  A Tecnocooling mobil terasz klíma, teraszhűtő. A párásító ventilátor nagy nyomáson működik. A beépített nyomásfokozó szivattyú 70bár nyomáson üzemelteti a ventilátor párásító fúvókákat. A saját kerekein mobilan mozgatható nagy nyomású párásító ventilátor dizájnos, modern megjelenése korszerű technológiával van felszerelve. A szivattyú a ventilátor rácsa elé rögzített párásító, köd gyűrű irányába 70bár nyomáson továbbítja a vizet, ahol a gyűrűbe tekert párásító fúvóka, porlasztó fúvóka a levegőbe juttatja az apró vízcseppeket, amit a ventilátor a hűtendő területre továbbít. A mobil párahűtő ventilátornak saját víztartálya van, mely több óra üzemelést tesz lehetővé.

 • Tecnocooling párakapu,...

  A Tecnocooling párakapu és kültéri párásító Totem egyszerű és olcsó megoldás közterületek, játszóterek, strandok, stb kültéri hűtéséhez. A párakapu boltíves kialakítású rozsdamentes anyagú, lefúrható talpon áll. A 70bár nagy nyomáson működő párakapu alsó csatlakozásához kell bekötni a klíma szivattyú nagynyomású csővezetékét, fúvókatartó menetrészeibe pedig a párásító, porlasztó fúvókákat tekerjük. A párásító totem T alakú, felső része szabályozható döntési szögű.