Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

Kategóriák

 

Hálós szűrő, Nyomáscsökkentő

A műanyagházas vízszűrő hálós szűrőbetéttel minden vízrendszer, így az öntözőrendszer építésének is elengedhetetlen alkatrésze. A szűrőbetét hálósűrűsége gyárilag 120 mesh, mely a felhasználási területtől függően cserélhető. Könnyen szétszedhető és tisztítható. A szűrőház tetején egy öblítősapka van, amin keresztül egy perc alatt átmosható a víz...

A műanyagházas vízszűrő hálós szűrőbetéttel minden vízrendszer, így az öntözőrendszer építésének is elengedhetetlen alkatrésze. A szűrőbetét hálósűrűsége gyárilag 120 mesh, mely a felhasználási területtől függően cserélhető. Könnyen szétszedhető és tisztítható. A szűrőház tetején egy öblítősapka van, amin keresztül egy perc alatt átmosható a vízszűrő betét anélkül, hogy magát a szűrőházat szétszerelnénk.

A nyomáscsökkentő a hagyományos ártelemben vett hálózati víz, vezetékes víz nyomáscsökkentéséhez használható. Rozsdamentes fém anyaga révén akár 12bár víznyomásig is szerelhető. A kimenő nyomás 6-12bár között tetszőlegesen szabályozható, a beállított nyomás-érték a rögzítőgyűrűvel fixálható.

Teljes leíráshoz klikk ide

Hálós szűrő, Nyomáscsökkentő 11 termék található a kategóriában