Áramláskapcsoló, nyomáskapcsoló és szivattyúindító relé

Áramláskapcsoló - Szivattyúindító relé

   A Pedrollo áramláskapcsoló és a Hunter szivattyúindító relé segítségével vezérelhetjük házi vízellátó szivattyúnk vagy az öntözőrendszert vízzel ellátó szivattyúnk be- és kikapcsolását.

   A rendszer automatikus üzemeltetéséhez használhat nyomáskapcsolót vagy áramláskapcsolót. Az kapcsoló érzékeli, ha a csővezetékben leesik, csökken a víznyomás és rövidre zárja a szivattyú áramkörét, ezáltal a szivattyú újra feltölti a rendszert. Egyes esetekben nincs szükség folyamatosan nyomás alatt tartott gerincre, mint például az öntözőrendszernél, ahol nincs kerti csap, ekkor használható a szivattyúindító relé.

A Pedrollo Easy Press 2, II áramláskapcsoló nyomásmérő órával egy elektromos szivattyú vezérlés. A Press Control érzékeli a csökkenő nyomást és az átfolyó víz mennyiségét. Akár 1-2 l/perc vízfogyasztás esetén is folyamatosan működteti a szivattyút. A szivattyú vezérlő nyomáskapcsoló bekötése egyszerű, beállítása gyárilag kalibrált, használata szűrt kút vízhez javasolt. A vezérlés szárazonfutás ellen is véd.

Pedrollo Easy Small 2, II áramláskapcsoló órával.

Elektromos szivattyú vezérlés. A Press Control érzékeli a csökkenő nyomást és az átfolyó víz mennyiségét. Akár 1-2 l/perc vízfogyasztás esetén is folyamatosan működteti a szivattyút. A szivattyú vezérlő nyomáskapcsoló bekötése egyszerű, beállítása gyárilag kalibrált, használata szűrt kút vízhez javasolt. A vezérlés szárazonfutás ellen is véd.

Nyomáskapcsoló

Ár 4 950 Ft

Nyomáskapcsoló szivattyúhoz, vízhez (szivattyúvezérlés)

A nyomáskapcsoló automatikusan ki és be kapcsolja a szivattyú motorját a beállított érték szerint. Ha a vízrendszerben a nyomás lecsökken a bekapcsolási nyomásértékre, a nyomáskapcsoló automatikusan bekapcsolja a szivattyút, ellenkező esetben a készülék leállítja azt. Bekötése egyszerű, beállítása: nagy rugó kikapcsolás, kis rugó bekapcsolás

Termék hozzáadva az összehasonlításhoz