A Hunter Pro-Spray szórófejház az öntözés egyik legerősebb szórófejháza. Alkalmazkodva a piac- és a kert tulajdonosok igényeihez a szórófejház szerelhető, így  minden Hunter spray és rotátor fúvókával használható, sőt minden más gyártó belső menetes fúvókájával is kompatibilis. A legmagasabb Pro-Spray szórófejház 30cm kiemelkedésű, ám előfordulhat, hogy egyes esetekben még magasabb kiemelésre lehet szükségünk.

   Ilyen például ha egy veteményes vagy ágyás magas növésű növényeket is tartalmaz. Ekkor használhatjuk öntözésre a hunter pro spray állandó kiemelkedésű szórófejházát, ami valójában egy menet átalakító. A szórófej 1/2"BM belső menetes bekötésű, másik végébe egy tetszőleges sugarú és szögbeállítású spray vagy rotátor fúvóka tekerhető.

   A szórófejet rátekerhetjük egy 1/2col KM cső végére vagy KPE / LPE cső végére csatlakoztatott azonos menetméretű idomra. A csövet rögzítsük a veteményest körülvevő kerítéshez vagy külön erre a célra leütött karóhoz.

   A Pro-Spray szórófejek könnyen kezelhetők, erős kialakításúak, nagy igénybevételre tervezettek. A szórófej robusztus kialakítású, a szórófejházon áthaladó víz szűrését a benne használt fúvóka szűrője látja el.

Jellemzők:

- Gyártó: Hunter

- Típus: PROS-00

- Állandó, fix kiemelkedésű szórófejház

- Külső menetes szórófejház

- Erősített szerkezetű

- Belső menetes fúvókákhoz (Spray, Spray Fix, Mp Rotátor)

Műszaki Adatok:

- Nyomástartomány 1,0-7,0 bár (100-700 kPa)

- Teljes magasság: 4cm

- Kiemelkedés: állandó

- 1/2" BM (belső menet, alsó bekötés)

PROS-00

Hasonló termékek a kategóriából

13 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz