A mikrocső segítségével kiépíthetjük kertünk kisebb területeinek-, teraszunknak-, kaspóinknak mikroöntözését. A 4x7mm kapilláriscső vezetéséhez használjunk mikroidomot, melyek változatossága révén bármilyen csőre rá tudunk csatlakoztatni, szét tudjuk ágaztatni spagetticsöveinket. A kisméretű idomok és csövek akár 3bár nyomásra is szerelhetők, észrevétlen kígyóznak növényei között.

   A mikroidom kétféle képen csatlakoztatható: menet vagy tüske végei lehetnek.

   A tüske a mikrocső illesztéséhez használható vagy Lpe, csepegtetőcsőbe pattintható. Csatlakoztatásához 3mm-es furatot kell fúrni a lágy falú csőbe, de elegendő az is, ha megszúrjuk egy facsavar hegyével.

   A menet vég valamilyen merev, vastagfalú csőbe illeszthető. Jellemzően KPE csőhöz használjuk, de PVC vagy fém csővel is szerelhető. Ezeknél a csöveknél 3,5mm-es előfúrás szükséges.

   A mikrocsőből külön mikroöntözési zóna is kialakítható, de jellemzően a csepegtetőrendszer csővezetékéhez csatlakoztatjuk. Ha nincs csepegtetőrendszerünk, vezessünk el a növények közelében egy Lpe csövet és ágazzunk le róla mikroidommal, mikrocsővel. Az Lpe csövet csatlakoztathatjuk kerti csaphoz, csapra szerelhető időzítőhöz vagy mágnesszelephez is. A mikroöntözési zóna üzemeltetéséhez nyomáscsökkentő szükséges, ideális üzemi nyomása 1,4bár.


Jellemzők:

- Mikrocső, Spagetticső, Kapilláriscső

- Méret: 4x7mm (belső x külső)

- Min. vásárlási mennyiség: 1m

- Nyomás: max 3bár

- Ajánlott nyomás: 1,75bár

- UV álló

- Anyaga: polietilén (PE)

- Szerelése: mikroidomokkal

- Olcsó

- Rugalmas, észrevétlen

- Színe: fekete

Egyéb
04050120
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz