Valódi profi, magas minőségű párásító fúvóka. Ez a köd fúvóka nem csak egy egyszerű furatot tartalmazó menetesen csatlakoztatható fúvóka. Mint a hosszúságán is látszik, sok mindent bele zsúfoltak.

   A vízporlasztó fúvóka a már jól bevált 10/24"KM külső menettel csatlakozik a nagy nyomású párásító rendszer idomokhoz. Első alkotórésze egy vízszűrő ház, melyben egy 5mikronos szűrőbetét van. A betét a házból menetesen kitekerhető, tisztítható, elmosható. A szűrőbetét acél hálós, mely háló műanyag tartószerkezetre van rögzítve. A beiktatott szűrőháznak nagy jelentősége van még akkor is, ha a teljes teraszhűtő rendszer vizét megszűrjük a szivattyú előtt. A párásító fúvókák hosszú élettartamúak és biztos működésűek lesznek, sokkal ritkábban kell tisztítani azokat.

   A köd fúvóka víz szűrőjét a porlasztásért felelős egység követ. A szűrt víz csak a nagy nyomású szivattyú segítségével tud áthaladni a fúvóka porlasztó rendszerén, mivel az utolsó egységbe zárószelep van beépítve. A szelep csak 5bárt meghaladó víznyomás esetén engedi át a vizet, ezáltal lesz a fúvóka csöpögésmentes. A szelep egyik vége erős acél rugóhoz erősített gumi tömítés, mely lezárja a szűrőház irányából a víz beáramlását. Másik vége szintén a rugóhoz erősített acél fej, ami magáért a porlasztásért felelős kerámia lapnak feszül. A két pont között a rugó állandóan kissé (5bár ellennyomás) összenyomott állapotban van. A fej végébe két darab mikro barázda, marás van, melyek elősegítik a porlasztást.

   A párásító fúvóka végében lévő kerámia lap közepén egy kör furat van. A furat átmérője és a neki feszülő acél fejbe mart barázdák határozza meg, hogy a köd fúvóka mekkora vízfogyasztású, hány mikron átmérőjű vízcseppeket juttat ki, hány fokos lesz a köd tölcsér szöge és milyen lesz annak telítettsége.


Jellemzők:

- Köd fúvóka profi párásító rendszerhez

- 10/24" col menetcsatlakozás

- Szűrőház 5 mikronos szűrővel (mosható hengeres szűrő)

- Minden alkatrésze rozsdamentes

- Kerámia betétes fúvókarés

- Kerámia lap vastagsága: 1,5 mm

- Csöpögésmentes leállás

- Gumitömítéses illesztések

- Fúvókanyílás, fúvókarés mérete: 0,08 mm

- Fúvókanyílás anyaga: kerámia

- Vízcsepp mérete: kevesebb, mint 3 mikron

- Vízfogyasztás: 0,025 l/perc

- Vízporlasztás szöge: 45 Fok

- Max nyomás: 70 Bár

- Anyaga: réz fúvóka test nikkel bevonattal


Méretek:

- Hosszúság: 34 mm (menetrész nélkül)

- Átmérő: 9,5 mm

Teraszhűtő - Párásító szakcikkeket olvashat www.karpat-cool.hu weboldalunkon

Teraszhűtés Párásítás

Egyéb
PI-MNBNL-#0,08

Hasonló termékek a kategóriából

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz