A nagy nyomású egyenes csatlakozó idom 1/4"KM menet csatlakozású, másik vége gyors csatlakozós, más néven csúszó csatlakozós. Használhatjuk párásító rendszer szakaszoló csap közbeiktatásához, így egyes területeket ideiglenesen ki tudunk zárni a hűtésből, de a ködgyűrű párásító rendszerhez való bekötéséhez is szükséges.

   A cső végét kúposítani kell, majd egyszerűen csak be kell tolni az idomba. Csatlakoztatás után az idomban a cső el tud forogni, de ettől az illesztés még szivárgásmentes lesz. A cső először az acél rögzítő gyűrűn halad át, majd pedig két darab O gumi tömítő gyűrűn. A rögzítőgyűrű akadályozza meg, hogy a cső kicsússzon az idomból. Az acélgyűrű annál erősebben fogja a csövet, minél nagyobb a csőben lévő nyomás. A kettős tömítőgyűrűnek köszönhetően pedig a csatlakozás biztosan szivárgásmentes lesz.

   A profi nagy nyomású csúszó csatlakozós idom anyagát tekintve réz, mely nikkel bevonatú. A nikkel bevonat megakadályozza a párás környezet miatt kialakuló korróziót, így az hosszú élettartamú lesz. A hengeres forma és a fényes bevonat pedig igazán esztétikussá teszi a terasz környezetében.


Jellemzők:

- Nagynyomású egyenes csatlakozó idom

1/4"x3/8" KM-cső

- Alkalmazás: profi nagy nyomású kültéri pára hűtő rendszerhez

- Csatlakoztatható cső mérete: 3/8", 9,52mm

- Menet méret: 1/4"KM

- Menet tömítése: Loctite55 menettömítő zsinór

- Gyors csatlakozós, csúszó csatlakozós

- Hengeres formájú

- Esztétikus megjelenésű

- Egyszerűen szerelhető

- Bontható cső csatlakozás

- Max nyomás: 70Bár

- Anyaga: réz, nikkel bevonattal

Teraszhűtő - Párásító szakcikkeket olvashat www.karpat-cool.hu weboldalunkon

Teraszhűtés Párásítás

Egyéb
PI-HPFS-11

Hasonló termékek a kategóriából

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz