Tisztelt Látogató! Weboldalunk a rendszer működése érdekében sütiket használ, így oldalunkat böngészve automatikusan beleegyezik azok fogadásába saját eszközén a GDPR szebályzatával összhangban.

MP Rotator Fúvóka MP800 90-210 Fok

MP800SR90

Hunter

Hunter Mp Rotator, Mp 800 90-210 Fok Fúvóka

- MP800SR90 esőztető fúvóka

- Belső menetes fúvóka

- Szögbeállítás: 90-210 fok

- Szórási, öntözési távolság: 1,8-3,5m

- Színe narancs-szürke

- Alacsony vízfogyasztás

- Kis intenzitással öntöz

További részletek

2 138 Ft‎

2 490 Ft‎

-352 Ft‎

   A Hunter MP Rotátor fúvóka régóta várt megoldás volt az öntöző szakmában. Megoldást jelent mindazok számára, akik kertjében gyenge a víznyomás és kevés a vízhozam vagy kis és nagy füves területeket egyszerre szeretnének öntözni.

   A rotátor fúvóka vízfogyasztása háromszor kisebb, mint a spray fúvókáé, így gyakorlatilag háromszor több szórófejet lehet elhelyezni egy öntözési körön belül. Könnyebbé vált az öntözőrendszer tervezhetősége és olcsóbb lett a bekerülési költség is.

   A fúvóka szórási távolsága a tetején található fúvókaállító csavar segítségével 25%-al csökkenthető (nem növelhető, a fúvóka gyárilag teljesen nyitott állapotban van, a távolság a víz nyomásától és a fúvóka típusától függ). A beállításhoz használhat egy vékony lapos csavarhúzót, de az esetleges károk elkerülése érdekében használjon MP Rotátor szerszámot, szórófejállító kulcsot.

   A szórási szög szintén könnyen beállítható a fúvókán található rozsdamentes fém gyűrű segítségével (kivéve a 360fokos fúvókák). A szögbeállítást csak a szórófej üzemelése közben tudja elvégezni. Először is működés közben markolja meg a szórófej kiemelkedő szárát és tekerje a rotátor fúvóka lapított és függőleges vonallal is jelölt oldalát az öntözni kívánt füves terület bal széléig. Ropogó hangot fog hallani. Mikor meggyőződött róla, hogy a szórófej különböző hosszúságú vízsugarai megfelelően megöntözik a terület bal oldalát, tekerje a fém gyűrűt az óramutatóval megegyező irányba mindaddig, míg a gyepfelület jobb oldalát el nem érik a vízsugarak. A beállítás gyorsabb elvégzése érdekében a fúvóka forgó, rotátor részét újjal is pörgetheti.

   Minden Rotátor fúvókának egyedi színkódja van a könnyebb beazonosíthatóság miatt. Ezzel együtt a fúvóka tetején megtalálhatja a típusszámot és a szögbeállítás intervallumát is. A többsugaras fúvóka lassú intenzítással, jobban és egyenletesebben öntöz, még szeles időjárásban is.

   Az Mp Rotátor fúvóka felépítése: a fúvóka alján egy levehető, mosható szűrő található, ami megakadályozza az eltömődést. Működés közben a szórófejház szára és a fúvóka rotátor feje is kiemelkedik, öntözés után pedig mindkettő visszahúzódik a helyére. Induláskor és leálláskor is fúvókaöblítés történik. Ezek összessége megakadályozza a rotátor fúvóka eltömődését. A fúvóka forgási sebessége a szórófejben lévő nyomástól függ, mely forgást a fúvókafej tengelyét körülvevő tömítés fékez.

Főbb jellemzők:

- Gyártó: Hunter

- Típus / fajta: Mp Rotátor, Mp800SR-90

- Szögbeállítás: 90-210 fok

- Szórási távolság: 1,8-3,5m

- nyomástartomány 2,1-3,8 bár

- Szín: narancs-szürke

- Belső menetes fúvóka

- alacsony vízfogyasztás

- Egyenletes öntözés még szeles időben is

- 30%-os vízmegtakarítás

Garancia: 1év

Nincsenek vásárlói hozzászólások

Írd meg véleményed

MP Rotator Fúvóka MP800 90-210 Fok

MP Rotator Fúvóka MP800 90-210 Fok

Hunter Mp Rotator, Mp 800 90-210 Fok Fúvóka

- MP800SR90 esőztető fúvóka

- Belső menetes fúvóka

- Szögbeállítás: 90-210 fok

- Szórási, öntözési távolság: 1,8-3,5m

- Színe narancs-szürke

- Alacsony vízfogyasztás

- Kis intenzitással öntöz

Akciós termékek

 

Megtekintett termékek

30 HASONLÓ TERMÉK A KATEGÓRIÁBAN