A Hunter G990 golfpálya öntöző rotoros szórófeje a turbinás szórófejek egyik legjobbja az öntözési piacon. Erős, robusztus kialakítású, tökéletes megoldás a nagy füves területek öntözéséhez.

   A golf szórófej mágnesszelep és szórófej egyben. Gyárilag beállított fix 360 fokos körforgást végez. A szórófej teteje tányéros kialakítású, sima felületű, ha átgurul rajta a golflabda, nem befolyásolja annak haladási irányát. Kis segítség a golfozóknak, hogy a szórófej tetején lévő információs táblán fel lehet tüntetni, hogy hány méterre van a lyuktól.

   A rotoros szórófej egyenletes intenzitással öntöz, felülről szerelhető, javításához nem kell megbontani az őt körülvevő füves területet. Dekóder elven működik, az öntözésvezérlő egy a szórófejek mentén végighaladó jelkábelre kódolt jelet küld,  mely jel hatására a megfelelő szórófej vagy szórófejek, melyek az adott kódra vannak programozva, fogadnak és megkezdik az öntözést. A dekóder és a szolenoid egyaránt hozzáférhető a rotoros szórófej fedlapjának levétele után.

   A fix 360 fokos G990 rotoros szórófejbe három fúvóka szerelhető. Erre szükség is van, mivel a turbinás szórófej hatósugara 31,4m is lehet. Az öntözési távolság a fúvóka típusától és a szórófejben uralkodó víznyomás nagyságától függ. Mindegyik fúvókának megvan a maga feladata, hogy megvalósuljon az egyenletes öntözés, azaz az első közelre-, a második közepes távolságra és a harmadik messze öntöz. A szórófejben használt fúvókák speciális kialakításúak.

   A G990 szórófejbe, mivel folyamatos körforgó mozgást végez még egy negyedik segédfúvóka is szerelhető. Elhelyezkedése a fő fúvókasor ellentétes oldalán van, azaz a szórófej hátulján. A kis sugarú hátrafelé öntözés hasznos funkció a nagy hatótávolságú turbinás szórófejek esetében, így lesz igazán egyenletes az öntözés, még a szórófej közvetlen közelében is.Főbb jellemzők:

- Gyártó: HUNTER

- G-990 Golfpálya öntöző elektromos rotoros szórófej

- Szórófej és mágnesszelep egyben

- Dekóderes szórófej

- Öntözési távolság: 22,3-31,4m

- Vízfogyasztás: 115-315 liter/perc

- Szögbeállítás, forgási tartomány: Fix 360 fok

- Kiemelkedés: 8cm

- Teljes magasság: 34cm

- Felső tányér átmérő, látható felület: 19cm

- Víz csatlakozás: 6/4"BM (1 1/2") alsó bekötés

- Nyomástartomány: 5,0-8,3bár

- Ajánlott működési nyomás: 5,5-8,3bár

- Erős, időtálló gumifedél

- Felülről szerelhető

- Speciális kialakítású fúvókakészlettel

- 3db beépíthető fúvóka az egyenletes öntözéshez

- 1db hátsó oldali segédfúvóka

- Minőségi, erős fogaskerék hajtómű

- Teljesen sík tányéros kialakítás

- Kiemelkedő, forgó rész öntözés után zárt házba húzódik vissza
a szennyeződés esélye szinte kizárt

- Speciális szártömítés, öntözés után kimossa a kiemelkedő részt
a szórófej biztosan vissza tud húzódni

- Erős rozsdamentes acél rugó

G990E53P8S

Hasonló termékek a kategóriából

15 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz