A K-Rain KVF-HE Spray Fúvóka kis-, közepes füves területek öntözésére és gyepsávok locsolására használható. A legtöbbször használt szórófej fajta. Olcsó, könnyen beállítható, az öntözési kép pontosan a füves terület széleihez igazítható. Tervezése során további szempont volt, hogy a fúvóka viszonylag nagy vízcseppeket juttasson ki a fű felületre, így öntözés közben jobban ellen tud állni a gyengébb szélmozgásnak.

   A fúvóka szórási távolsága a tetején található fúvókaállító csavar segítségével 25%-al csökkenthető (nem növelhető, a fúvóka gyárilag teljesen nyitott állapotban van, a távolság a víz nyomásától és a fúvóka típusától függ). A beállításhoz használjon egy vékony lapos csavarhúzót. Az öntözési sugár csökkentéséhez tekerje a csavart az óramutató járásával megegyező irányba. Az átfolyás keresztmetszete egyre kisebb lesz, így csökkentve az áthaladó víz mennyiségét, minek következtében rövidebb lesz a fúvóka öntözési sugara.

   A szórási szög szintén könnyen beállítható a fúvóka tetején található bordás perem segítségével. A szögbeállítás 0-360fok között lehetséges fokozatmentesen. Működés előtt is viszonylag pontosan be lehet állítani, de a tökéletes beállítást csak a szórófej üzemelése közben tudja elvégezni. Először is működés közben markolja meg a szórófej kiemelkedő szárát és tekerje a spray fúvóka bal oldali öntözési szélét a terület bal oldalához, majd a felső bordázott peremet tekerje a terület jobb széléig. Figyeljen arra, hogy beállítás közben a spray fúvóka ne lazuljon meg a szórófejház kiemelkedő szárán.

   Mindegyik KVF HE Spray fúvókának egyedi színkódja van a könnyebb beazonosíthatóság miatt. Ezzel együtt a fúvóka tetején megtalálhatja az öntözési távolságára vonatkozó számot is. Az esőztető spray fúvóka közepes intenzitással és egyenletesen öntöz, még mérsékelten szeles időjárásban is.

   A KVF-HE Spray fúvóka felépítése: a fúvóka alján egy levehető, mosható szűrő található, ami megakadályozza az eltömődést. A Spray fúvóka alsó és felső részből áll, melyet az öntözési sugár állításához is használt csavar tart össze. Az alsó és felső rész egymáson való elcsúsztatásával fúvókarés keletkezik, ez valósítja meg az öntözést.

Jellemzők:

- Gyártó: K-Rain

- KVF-HE-15

- Állítható szögű Spray Fúvóka

- Szögbeállítás: 0-360 Fok

- Szórási távolság: 4,5m

- Nyomástartomány: 1,38-3,45Bár

- Szín: fekete

- Belső menetes fúvóka

- A szórófej előtt is egyenletesebben öntöz

- Szórási távolság 25%-al csökkenthető

KVFHE-15

Hasonló termékek a kategóriából

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz