A Rain Bird HE-VAN Spray Fúvóka kis-, közepes füves területek öntözésére használható. Az öntözési piacon lévő egyik legjobb és legegyenletesebben öntöző spray fúvóka. A fúvókarés speciális kialakítású, így a szórófej saját maga előtt, közvetlen környezetében is egyenletesebben öntöz. Olcsó, könnyen beállítható, az öntözési kép pontosan a füves terület széleihez igazítható. A fúvóka viszonylag nagy vízcseppeket juttat ki a fű felületre, így öntözés közben jobban ellen tud állni a gyengébb szélmozgásnak.

   A fúvóka szórási távolsága a tetején található fúvókaállító csavar segítségével 25%-al csökkenthető (nem növelhető, a fúvóka gyárilag teljesen nyitott állapotban van, a távolság a víz nyomásától és a fúvóka típusától függ). A beállításhoz használjon egy vékony lapos csavarhúzót. Az öntözési sugár csökkentéséhez tekerje a csavart az óramutató járásával megegyező irányba, így csökkentve a fúvókán áthaladó víz mennyisége, minek következtében rövidebb lesz a fúvóka öntözési sugara.

   Az öntözési szög szintén könnyen beállítható, a fúvóka oldalán található bordás gyűrű segítségével. A szögbeállítás 0-360fok között lehetséges fokozatmentesen. Működés előtt is viszonylag pontosan be lehet állítani, de a tökéletes beállítást csak a szórófej üzemelése közben tudja elvégezni. Először is működés közben markolja meg a szórófej kiemelkedő szárát és tekerje a spray fúvóka bal oldali öntözési szélét a terület bal oldalához, majd a középső bordázott gyűrűt tekerje a terület jobb széléig. Figyeljen arra, hogy beállítás közben a spray fúvóka ne lazuljon meg a szórófejház kiemelkedő szárán.

   Mindegyik HE-VAN Spray fúvókának egyedi színkódja van a könnyebb beazonosíthatóság miatt. Ezzel együtt a fúvóka tetején megtalálhatja a típusszámot is. Az esőztető spray fúvóka közepes intenzitással és egyenletesen öntöz, még mérsékelten szeles időjárásban is.

   A HE-VAN Spray fúvóka felépítése: a fúvóka alján egy levehető, mosható szűrő található, ami megakadályozza az eltömődést. A Spray fúvóka test közepén az öntözési szög állításáért felelős bordás gyűrű van. A fúvóka teteje határozza meg a kilépési szöget, szintén a tetején található csavarral pedig az öntözési távolságot csökkenthetjük. A középső gyűrű elforgatásával fúvókarés keletkezik, ez valósítja meg az öntözést.


Jellemzők:

- Gyártó: Rain Bird

- Spray fúvóka HE-VAN-10

- Belső menetes fúvóka

- Szín: kék

- Szögbeállítás: 0-360 fok

- Szórási távolság: 2,1-3,0m

- Nyomástartomány 1,0-2,1 bár

- Ajánlott nyomás 2,1bár

- Vízsugár kilépési szöge 27Fok

- Speciális kialakítású fúvókarés

- Közvetlen környezetében is egyenletesebb öntözés

- 25%-al csökkenthető öntözési távolság

HE-VAN-10

Hasonló termékek a kategóriából

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Termék hozzáadva az összehasonlításhoz